Keu6

Coaching & onderzoek

De studie succesformule bestaat uit 4 pijlers:

Studietechniek

Het spreekt voor zich dat je over genoeg studietechniek moet beschikken.  In dit onderdeel komen vooral tips, die te maken hebben met het technische aspect, het studeren en memoriseren.   Je krijgt hier antwoord op de 'hoe-vraag'

Motivatie

Een goede studietechniek is niets waard zonder goede motivatie.   Motivatie is de sleutel om te slagen in de levensdoelen die je je stelt, of het nu om studeren gaat of een ander levensdoel.  Ik geef hier vooral tips over hoe je jezelf gemotiveerd kan houden als het al eens wat moeilijker wordt.  Of welke trucs je kan gebruiken om je motivatie te verhogen.   Ik help je vooral het antwoord op de 'waarom-vraag' levend te houden.

Planning

Elke reis begint met een eerste stap, maar om tijdig aan te komen moet je ook je reis goed uitstippelen.  Bovendien moet je leren prioriteiten stellen en keuzen maken.  Je krijgt vooral antwoord op de wanneer-vraag.

Leefstijl

Een goede werkman onderhoudt zijn gereedschap.  Het gereedschap van de student is zijn brein.  Enkel als dat brein optimaal kan functioneren, ben je goed bezig.  Dat betekent vooral dat je moet waken over je leefstijl en de invloeden van je omgeving.  Je krijgt hier vooral adviezen over optimale leefstijl van de student.